Λιάγκας: «Ευχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο»

Ερωτήματα προκάλεσε μία φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Λιάγκας το βράδυ της Δευτέρας στο Instagram, καθώς εμφανίζεται με τραυματισμένο πρόσωπο.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου απόρησαν και ανησύχησαν με την κατάσταση του παρουσιαστή, αλλά υπήρξαν και εκείνοι που του…εύχονταν να πάθει τα χειρότερα.

Στην πραγματικότητα δεν ήταν παρά διαφήμιση για την νέα τηλεοπτική του εκπομπή.

Μετά από όσα διάβασε ο Γιώργος Λιάγκας στα σχόλια της εικόνας αποφάσισε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο. Αναρτώντας στο προφίλ του το trailer του σημερινού επεισοδίου της εκπομπής του, late night, έγραψε:

«Ευχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο και να φάω ξύλο!!! Σίγουρα κάποιος που θα πρέπε να τα λέει όλα αυτά είναι ο Γιώργης ο Λιάγκας με τόσα που του σούρνουν καθημερινά… προς πληροφόρηση δεν θα κάνω το χατήρι σε κανέναν, ούτε καν στον Λιάγκα, να σταματήσω το χιούμορ μου… Τα λέμε τα μεσάνυχτα… .στα ξενυχτάδικα!».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!