Χειροπέδες σε οδηγό που πήγε να παρασύρει αστυνομικό έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας 35χρονος Έλληνας, ο οποίος προσπάθησε μια ημέρα πριν να παρασύρει με το αυτοκίνητό του αστυνομικό της διμοιρίας που φρουρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στη 01.15 ξημερώματα Τετάρτης, δύο μέρες μετά την ένοπλη επίθεση εναντίον της ίδιας δύναμης, στο ίδιο ακριβώς σημείο, στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου.

Οι αστυνομικοί είδαν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο να μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα από την οδό Ανδρέα Μεταξά και με ελιγμούς να φτάνει στο φανάρι, όπου σταμάτησε. Οι σκοποί της διμοιρίας πλησίασαν για να ελέγξουν τον άνδρα που οδηγούσε, αλλά αυτός έκανε πρώτα όπισθεν κι έπειτα μπροστά με ταχύτητα, προσπαθώντας να χτυπήσει τον έναν.

Στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει, αλλά ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε το λάστιχο το οχήματος, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε μικρή απόσταση.

Ο οδηγός εγκτέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αλλά τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη στο σπίτι του.

Πηγή: ΑΜΠΕ

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!