Στο δυναμικό του Μαξίμου ο ξάδελφος του πρωθυπουργού

Με απόφαση της κυβέρνησης και με σχετικό ΦΕΚ ο ξάδελφος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας μετακινείται και επίσημα από το υπουργείο Εξωτερικών στο Μαξίμου.

Ο Γιώργος Τσίπρας ήταν γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας στο ΥΠΕΞ αλλά στις 10 Οκτωβρίου είχε υποβάλει παραίτηση η οποία έγινε αποδεκτή από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Γιώργος Τσίπρας είχε εκφράσει αντιρρήσεις ως προς τον τρόπο διοίκησης που έχει επιβληθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο υπουργός Νίκος Κοτζιάς είχε εκφράσει την αντίθεσή του με ορισμένες συμπεριφορές του ξαδέλφου του πρωθυπουργού οι οποίες δεν ήταν ανεκτές.

Προκειμένου να επιλυθεί το όποιο ζήτημα πρόεκυψε, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τοποθέτησε τον εξάδελφό του στη θέση του προϊσταμένου του Οικονομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!