Παίζει στη Βαλένθια ο Σπανούλης

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής έφτασε για τον Βασίλη Σπανούλη! Ο "Kill Bill" συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού και έπειτα από απουσία σχεδόν δύο μηνών θα κάνει το φετινό ντεμπούτο του στην EuroLeague, στον αγώνα της Πέμπτης (30/11) με τη Βαλένθια επί ισπανικού εδάφους. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε οστικό οίδημα κνημιαίου κυρτώματος στο αριστερό πόδι, το οποίον τον είχε θέσει εκτός αγωνιστικής δράσης από τις αρχές της σεζόν

Ο Σπανούλης έχει αγωνιστεί μόνο στον αγώνα Κυπέλλου με τον Γυμναστικό (4/10) τη σεζόν που διανύουμε. Έχει χάσει τους έξι αγώνες του Ολυμπιακού στη Stoiximan.gr Basket League και τους εννέα στην EuroLeague. Πέρα από τον Σπανούλη, στη Βαλένθια θα ταξιδέψει κανονικά και ο Γιώργος Πρίντεζης, εν αντιθέσει με τους Βαγγέλη Μάντζαρη και Δημήτρη Αγραβάνη που παραμένουν εκτός.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για Μαδρίτη όπου και θα διανυκτερεύσει και αύριο θα ταξιδέψει για τη Βαλένθια.


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!