ΝΔ: Ψεύτικα τα στοιχεία του Τσίπρα για την εγκληματικότητα

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον πρωθυπουργό για εντελώς ψεύτικα στοιχεία στη Βουλή σχετικά με την εγκληματικότητα και δημοσιεύει πίνακες της ΕΛ.ΑΣ.

«Ενοχλήθηκε σήμερα ο κ. Τσίπρας που τον αποκαλέσαμε ψεύτη. Και την ίδια ακριβώς στιγμή απαρίθμησε σειρά εντελώς ψεύτικων στοιχείων στην απέλπιδα προσπάθειά του να πείσει τους πολίτες ότι η ανίκανη Κυβέρνησή του έχει πολεμήσει την ανομία», αναφέρουν κύκλοι από τη Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο της σημερινής σύγκρουσης κορυφής στη Βουλή, στη συζήτηση για την εγκληματικότητα.

 

«Μολονότι οι πολίτες ξέρουν, βέβαια, την πραγματικότητα καθώς την ζουν στις γειτονιές τους, παραθέτουμε πέντε ενδεικτικούς πίνακες. Πρόκειται για τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της, που αφορούν τη λεγόμενη καθημερινή εγκληματικότητα», συνεχίζουν οι ίδιοι κύκλοι.

 

«Τα στοιχεία της Αστυνομίας, όχι μόνον αναδεικνύουν ότι κ. Τσίπρας είναι συνειδητά ψεύτης, αλλά και αδίστακτος, καθώς δεν αισθάνεται καμία ντροπή να επικαλείται στη Βουλή στοιχεία που προφανώς έχει κατασκευάσει από το μυαλό του. Είτε ο ίδιος, είτε οι συνεργάτες του στα γνωστά υπόγεια του Μαξίμου, όπου φαντασιώνονται και δημοσκοπήσεις υπέρ του», καταλήγουν οι πηγές της Πειραιώς.

 

Ακόμη, παραθέτουν και πίνακες με επίσημα στοιχεία από την Αστυνομία σε τομείς στους οποίους ο πρωθυπουργός, έκανε λόγο για μείωση περιστατικών, ενώ καταγράφεται αύξηση από το 2014 και μετά.

 

Αναλυτικά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!