Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ Θεόδωρος Μαντάς για τους στόχους και τις επιδιώξεις του

Για τους στόχους και τις επιδιώξεις του συνδυασμού «Παρίσταμαι Υπέρ» μίλησε στο zougla.gr ο υποψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Θεόδωρος Μαντάς.

«Δεν είναι επιδίωξή μας να εγκατασταθούμε στην Ακαδημίας 60 αλλά ο ΔΣΑ να μεταφερθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων και του Εφετείου της Αθήνας»
Ο κ. Μαντάς αναφερόμενος στην κάθοδό του στις εκλογές, επεσήμανε πως οι βασικές επιδιώξεις του σε περίπτωση που εκλεγεί θα είναι: η αναβάθμιση του θεσμικού ρόλου του «δικηγόρου» στην κοινωνία καθώς, όπως εξήγησε, ο κλάδος έχει απαξιωθεί και οι νομικοί πρέπει να ανακτήσουν την χαμένη αξιοπιστία τους, αλλά και η εφαρμογή διαδικασιών για την ενίσχυση της συμβολής του συλλόγου στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι επαγγελματίες του κλάδου.

«Ο ΔΣΑ πρέπει να σταθεί πλάι σε αυτή τη σπουδαία νέα γενιά δικηγόρων η οποία, λόγω της κρίσης, βρίσκει συνεχώς μπροστά της εμπόδια και προσχώματα» σημείωσε σχετικά.

Παράλληλα, σχολιάζοντας το νέο φορολογικό πλαίσιο, έκανε λόγο για εξοντωτική φορολογία προσθέτοντας πως «οι δικηγόροι δεν διεκδηκούν μια ευμενέστερη φορολογία απ' αυτή που απασχολεί τον πολίτη, αλλά εξορθολογισμό τέτοιον που θα επιτρέπει μία αξιοπρεπή διαβίωση χωρίς εκπτώσεις στο επίπεδο ζωής».

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του κ. Μαντά:






Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!