Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για την απώλεια του Γιάννη Καψή

Τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του για την απώλεια του Γιάννη Καψή εκφράζουν με μηνύματά τους συνάδελφοι και συνεργάτες του από τον πολιτικό χώρο.

Την αντιδικτατορική δράση και την επιτυχή σταδιοδρομία του Γιάννη Καψή στα μέσα ενημέρωσης υπενθυμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: «Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Γ. Καψής αγωνίστηκε για τα δημοκρατικά ιδεώδη, για τα οποία και διώχτηκε από το καθεστώς της χούντας. Η σταδιοδρομία του στο χώρο της δημοσιογραφίας περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές επιτυχίες που τον καθιέρωσαν ως μία από τις πιο εξέχουσες μορφές της γενιάς της στον χώρο των ΜΜΕ», αναφέρει ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του Γιάννη Καψή, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ν.Δ. «Ο Γιάννης Καψής σε όλη τη διαδρομή του πορεύθηκε με συνέπεια, ήθος και τόλμη και άφησε το στίγμα του στο δημοσιογραφικό στίβο και την πολιτική ζωή του τόπου. 
Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για τον θάνατο του Γιάννη Καψή:
Φώφη Γεννηματα: Ο Γιάννης Καψής υπήρξε μια εμβληματική μορφή που άφησε το αποτύπωμά της στη δημοσιογραφία, την αντίσταση κατά της δικτατορίας και την πολιτική ζωή.
Ο αγαπημένος μας Γιάννης, υπήρξε ένας ενεργός δημοκράτης πολίτης που βρισκόταν πάντα στις επάλξεις των αγώνων της προοδευτικής δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ, ένας άξιος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου με ξεχωριστή συμβολή και ήθος.
Αποχαιρετούμε έναν ακέραιο άνθρωπο, έναν κορυφαίο δημοσιογράφο, έναν διαχρονικά συνεπή  αγωνιστή.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΠΟΤΑΜΙ: «O Γιάννης Καψής ήταν από τις σημαντικές μορφές της δημοσιογραφίας. Άνθρωπος οξύνους, δημιουργικός και δημοκρατικός άφησε το αποτύπωμά του και στον χώρο του Τύπου αλλά και στον χώρο της πολιτικής, όπου χειρίστηκε κρίσιμες υποθέσεις για τη χώρα. Θερμά συλλυπητήρια στον Παντελή, τον Μανώλη και την οικογένειά του».

Ενωση Κεντρώων: «Ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος αποχαιρετά σήμερα, τον Γιάννη Καψή  έναν σημαντικό και έντιμο άνθρωπο, που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου. 
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και  στους οικείους του».  

Τη θλίψη του για την απώλεια του πολιτικού και δημοσιογράφου Γιάννη Καψή εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.
Νίκος Βούτσης: «Ο Γιάννης Καψής, ένας διακεκριμένος δημοσιογράφος και πολιτικός με μακρά και γόνιμη διαδρομή στα δημόσια πράγματα της χώρας, έφυγε από τη ζωή σήμερα.
Το πάθος του για την αλήθεια και τη δημοκρατία, οι πολιτικοί και κοινωνικοί του αγώνες αποτυπώθηκαν στη σημαντική διαδρομή του μέσα από το προδικτατορικό «Έθνος» και τα μεταπολιτευτικά «Νέων».
Η πολυετής θητεία του στο υπουργείο Εξωτερικών ανέδειξε ένα πλούσιο διπλωματικό έργο για την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων, με συνθήκες και συμφωνίες που παραμένουν σε ισχύ ως τις μέρες μας.
Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του.»

Γιώργος Παπανδρέου: Συλλυπητήρια από τον πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ. «Ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας, ένας μαχητής δημοσιογράφος και πολιτικός «έφυγε» από κοντά μας. Η λύπη μας είναι μεγάλη. Καλό ταξίδι, Γιάννη».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!