Γεννηματά από το Σπόρτινγκ:«Η παράταξη γίνεται και πάλι πρωταγωνιστής» [εικόνες]

Την πεποίθηση ότι η κεντροαριστερά γίνεται και πάλι πρωταγωνιστής στις πολιτικές εξελίξεις εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής της συγκέντρωσης στο γήπεδο του Σπόρτινγκ. 

«Η παράταξή μας, γίνεται  και πάλι πρωταγωνιστής στις πολιτικές εξελίξεις για να τελειώνουμε  με την Κυβέρνηση της εξαπάτησης, με το λαϊκισμό, την υποκρισία, τη διγλωσσία, την ανικανότητα» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

«Δεν θα αφήσουμε, η fake αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, να συκοφαντήσει τις προοδευτικές ιδέες και τις αξίες του δημοκρατικού σοσιαλισμού» είπε η κ. Γεννηματά, που παράλληλα υπογράμμισε ότι πρέπει «να τελειώνουμε» με την κυβέρνηση της εξαπάτησης, το λαϊκισμό, την υποκρισία, τη διγλωσσία, την ανικανότητα. 

«Να τελειώνουμε με το νέο διχασμό του λαού μας» είπε η ίδια, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «Έχουμε μέτωπο με τη διπλή συντήρηση και το λαϊκισμό. Δεν βολευόμαστε με μια μικρή άνοδο των ποσοστών μας. Δεν θα γίνουμε ποτέ ένα άμορφο κόμμα του μεσαίου χώρου. Είμαστε ο προοδευτικός πόλος απέναντι στη συντήρηση. Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός». 

Εξαπέλυσε δε, πυρά και κατά της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι «δεν θα επιστρέψουμε την συντηρητική οπισθοδρόμηση. Δεν είναι λύση για τη χώρα η ΝΔ» είπε η κ. Γεννηματά, συμπληρώνοντας ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καλύπτουν τις ευθύνες τους για τον εκτροχιασμό της οικονομίας, το έλλειμμα, το χρέος, τις τυχοδιωκτικές πολιτικές. «Το φλερτ καλά κρατεί» τόνισε χαρακτηριστικά.  

«Εχουμε μέτωπο με τη διπλή συντήρηση και το λαϊκισμό» είπε, και συνέχισε: «Η χώρα χρειάζεται μια νέα ισχυρή πολιτική δύναμη... Για αυτό πήραμε την πρωτοβουλία. Το εγχείρημά μας συνδέεται άμεσα με το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων». 

Υπογράμμισε, επίσης, ότι στόχος είναι η προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας. 

«Το Κίνημά μας όπως έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε για να υπηρετεί το λαό και την πατρίδα» είπε, τονίζοντας παράλληλα ότι: «Δεν βολευόμαστε με μια μικρή άνοδο των ποσοστών μας. Δεν θα γίνουμε ποτέ ένα άμορφο κόμμα του μεσαίου χώρου, με αντάλλαγμα κάποιες καρέκλες της εξουσίας. Είμαστε προοδευτικός πόλος απέναντι στη συντήρηση. Εχουμε καθορίσει τις διαφορές μας και τα όριά μας και από τη δεξιά και από την αριστερά». 

Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι η κεντροαριστερά δεν θα γίνει συμπλήρωμα κανενός. «Ούτε της ΝΔ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε, συμπληρώνοντας: «Εχουμε χαράξει μια αυτόνομη πορεία». 

«Στόχος να φέρουμε και πάλι πλειοψηφικό ρεύμα»

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι στόχος είναι να «γίνουμε και πάλι πλειοψηφικό ρεύμα» και να «φέρουμε τη νέα αλλαγή». «Η μεγάλη προοδευτική παράταξη σπρώχνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ στο αληθινό μέγεθος και στις πραγματικές θέσεις τους, στα δύο συντηρητικά άκρα της πολιτικής σκηνές». 

Επανέλαβε δε, τη θέση ότι οι επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι «για τρεις». 

Πηγή Φωτό: Eurokinissi & SOOC


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!