Εννέα χρόνια φυλακή στον Ρομπίνιο

Με 9 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο Ρομπίνιο απ' την ιταλική δικαιοσύνη, όπως και άλλοι 5 άνδρες, για τον ομαδικό βιασμό μίας 22άχρονης Αλβανίδας.

Το περιστατικό είχε συμβεί πριν σχεδόν 5 χρόνια σε νυχτερινό club του Μιλάνου, συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου 2013, όταν ο Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνιζόταν στη Μίλαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ρομπίνιο είχε γνωρίσει την 22χρονη κοπέλα απ' την Αλβανία νωρίτερα σε ένα εστιατόριο, στο οποίο βρισκόταν με σύζυγο και τα παιδιά του, ενώ ο βιασμός έγινε αργά το βράδυ στο club και η καταγγελία αρκετούς μήνες αργότερα!

Ο ποδοσφαιριστής αρνείται φυσικά κάθε κατηγορία και δηλώνει στεναχωρημένος και θυμωμένος, απ' τη Βραζιλία στην οποία βρίσκεται, καθώς ο 33άχρονος αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο Ρομπίνιο δεν πρόκειται να οδηγηθεί στην φυλακή, τουλάχιστον όχι σύντομα, καθώς η ποινή είναι εφέσιμη, κάτι που σημαίνει ουσιαστικά πως θα γίνουν αρκετές δίκες ακόμη.


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!