Στη Μάνδρα σήμερα ο Μητσοτάκης -Επίσκεψη στους πληγέντες

Τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής επισκέπτεται σήμερα στις 9:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα βρεθεί στην Μάνδρα Αττικής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να ενημερωθεί από κοντά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και τους ρυθμούς τους που προσπαθούν να επανακτήσουν, αλλά και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το έργο της κυβέρνησης για την αποκατάσταση των ζημιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον Πειραιώς επιθυμούν να ρίξουν το βάρος στον τομέα της καθημερινότητας, θέλοντας ουσιαστικά να βρίσκονται κοντά στον πολίτη, μιας και θεωρούν πως ο πρωθυπουργός αλλά και οι συνεργάτες είναι κλεισμένοι στα κυβερνητικά κτίρια και σίγουρα μακριά από τους πολίτες.

Τέλος, σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΝΔ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας πρόκειται να αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, καθώς την Πέμπτη θα δοθεί σε ειδική εκδήλωση το όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου, κατά την οποία θα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!