Η Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά για την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ»
                                 Θεσσαλονίκη 4 Νοεμβρίου 2017

Πάγια θέση της Ανανεωτικής Κίνησης  Πολιτών Δήμου Μελά αποτελεί να μην πραγματοποιηθεί καμία οικοδόμηση στην έκταση του Πρώην Στρατοπέδου Παύλου Μελά, όπου θα πρέπει να διαμορφωθεί Μητροπολιτικό Πάρκο.
Η  Κίνησή μας είναι η μόνη, που έχει εκφράσει την  ξεκάθαρη θέση ότι δεν θα πρέπει να  συντελεστεί καμία οικοδόμηση στο Πρώην Στρατόπεδο, σε αντίθεση με άλλες παρατάξεις  οι οποίες έχουν εκφράσει θέση υπέρ της οικοδόμησης μέρους της έκτασης.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων τονίζει η Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Μελά πως από την πρώτη στιγμή έχει τεθεί υπέρ της παραχώρησης  του Στρατοπέδου Παύλου Μελά στο Δήμο, αλλά δε ψήφισε την εισήγηση της διοίκησης και του δημάρχου.
Θέλουμε ένα πραγματικό Μητροπολιτικό Πάρκο - χωρίς άλλα οικοδομήματα – που θα αποτελέσει χώρο χαράς, αναψυχής και πολιτισμού για τους δημότες του Παύλου Μελά, καθώς κι όλους τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης.


Εκ του Γραφείου Τύπου 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!