Διαρρήκτες στο σπίτι της Βανδή και του Νικολαΐδη - Πληροφορίες για λεία μεγάλης αξίας

Στόχος διαρρηκτών έπεσαν οι Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου.

 

Διαρρήκτες εισήλθαν στην κατοικία τους στην Βούλα, ενώ χθες ληστεία σημειώθηκε και στα σπίτια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι έκαναν διάρρηξη στη μονοκατοικία που μένει το διάσημο ζευγάρι στη Βούλα και κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Το protothema αναφέρει πως η αξία των των κοσμημάτων ξεπερνά τις 200.000 ευρώ 

 

Το newsit,gr μεταδίδει πως αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να συλλέξουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Επίσης επιχείρησαν να μιλήσουν με ανθρώπους που έχουν πρόσβαση στη μονοκατοικία. Η έρευνα συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 19:00 και 22:00 το βράδυ του Σαββάτου. Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή απουσίαζαν και όταν επέστρεψαν διαπίστωσαν την παραβίαση η οποία είχε γίνει από παράθυρο στο ισόγειο.To ΑΠΕ=ΜΠΕ αναφέρει πως ο Ντέμης Νικολαϊδης διαπίστωσε την κλοπή στο σπίτι του και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο και έκλεψαν κοσμήματα και τιμαλφή μεγάλης αξίας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες  το απόγευμα του Σαββάτου θύματα διάρρηξης έπεσαν και οι δύο άσσοι του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μένουν σε διαμερίσματα που βρίσκονται σε συγκρότημα κατοικιών στην Γλυφάδα.

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!