Βίντεο της ΝΔ για την πολύκροτη υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία

Μαίνεται η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία και της όποιας εμπλοκής του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

 

Πριν από λίγη ώρα η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο μέσα από το οποίο επιχειρεί μέσα σε λίγα λεπτά να εξηγήσει γιατί θεωρεί ότι πρόκειται για σκάνδαλο αλλά και «τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση Καμμένου», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

 

Επιπλέον, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη έθεσε μία σειρά ερωτήματα για την υπόθεση όπως «γιατί η διακρατική συμφωνία έχει μεσάζοντες;» ή «ποιος είναι ο κύριος Παπαδόπουλος και είναι η σχέση του με τον κύριο Καμμένο;», προαναγγέλλοντας νέες αποκαλύψεις.

 

«Ο κ. Τσίπρας θα κληθεί την Δευτέρα στην Βουλή να απαντήσει στα ερωτήματα» τόνισε προσθέτοντας πως «κατά τον κ. Καμμένο η σύμβαση έχει υπογραφεί, άρα η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει εισπράξει 66 εκατομμύρια ευρώ». Ανέφερε ακόμη ότι η ΝΔ θα παρουσιάσει στοιχεία που δείχνουν σχέση του κ. Παπαδόπουλου με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

 

 

Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!