Χωρίς νερό το κέντρο της Θεσσαλονίκης έως το απόγευμα -Εσπασε κεντρικός αγωγός


Χωρίς νερό είναι από νωρίς το πρωί το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και η Ευαγγελίστρια, ενώ η βλάβη θα αποκατασταθεί αργά το απόγευμα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες έσπασε κεντρικός ωθητικός αγωγός στο ύψος της Δωδεκανήσου με την Εγνατία, βλάβη που επηρεάζει την περιοχή του ΦΙΞ (26ης Οκτωβρίου), την πλατεία Δημοκρατίας (Μοναστηρίου, Αναγεννήσεως και παρακείμενες οδούς) και το κέντρο (από 26ης Οκτωβρίου, Αγ. Δημητρίου, Εθν. Αμύνης, Παραλία).
Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στις Σαράντα Εκκλησιές, την Τριανδρία και την Άνω Τούμπα λόγω πτώσης της στάθμης στη δεξαμενή των Σαράντα Εκκλησιών, αντιμετωπίστηκε ήδη με υδροδότηση από άλλη δεξαμενή.
Από τη 1:00 τα ξημερώματα τα συνεργεία της ΕΥΑΘ εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ χρειάστηκε και επέμβαση συνεργείων της ΔΕΗ, καθώς γύρω από τον αγωγό υπήρχαν αρκετά καλώδια μέσης τάσης.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!