ΕΛ.ΑΣ.: Και οι αστυνομικοί στο ΟΑΚΑ θα πληρώσουν εισιτήριο, για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει αποφασίσει να διαθέσει όλα τα έσοδα από το σημερινό παιχνίδι με τον Πλατανιά στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας.

Και απόψε στο ΟΑΚΑ θα πληρώσουν εισιτήριο... όλοι. Εκτός λοιπόν από τους οπαδούς, το συμβολικό εισιτήριο των 5 ευρώ θα πληρώσουν οι αποστολές και οι παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και οι δημοσιογράφοι. 

Πλην όμως, εισιτήριο θα πληρώσουν και οι αστυνομικοί που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε την ΠΑΕ ΑΕΚ η ΕΛ.ΑΣ., οι περίπου 50 αστυνομικοί που θα αναλάβουν την τήρηση της τάξης στο Ολυμπιακό Στάδιο θα πληρώσουν και αυτοί με τη σειρά τους το εισιτήριο των 5 ευρώ για να βοηθήσουν με τον τρόπο τους τούς πλημμυροπαθείς της Μάνδρας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι μέχρι τις 18.00 σήμερα το απόγευμα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους για τον αγώνα με τον Πλατανιά ηλεκτρονικά μέσα από το aekfc.gr, αλλά και μέσω του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE. 
Η ηλεκτρονική πώληση γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές), ενώ αντίστοιχα η πώληση μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE γίνεται με μετρητά και με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές). 
Επαναλαμβάνουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου στον συγκεκριμένο αγώνα δεν απαιτείται η χρήση Κάρτας Φίλου ΑΕΚ. 
Θυμίζουμε επίσης ότι από τις 16.00 το απόγευμα θα ανοίξουν τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ και θα λειτουργήσουν ως εξής: 
-Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 16:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα 
-Λεωφόρος Κύμης από τις 16:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα 
-Εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα 
Όπως είναι ήδη γνωστό στον συγκεκριμένο αγώνα θα ισχύσει ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ 5 ΕΥΡΩ (εκτός από τα VIP και τη Θύρα 29) και οι εισπράξεις, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων συμπολιτών μας στις πρόσφατες πλημμύρες της Δυτικής Αττικής. 
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της για τη μέχρι τώρα ανταπόκρισή τους και την άμεση ευαισθητοποίηση, που έχουν επιδείξει, και επαναλαμβάνει την έκκληση για ακόμα μεγαλύτερη κινητοποίηση μέχρι και την ώρα του αγώνα, αφού οι έννοιες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς είναι ταυτόσημες με την ομάδα μας και αποτελούν συστατικά χαρακτηριστικά της ίδρυσής της. 
Ευχαριστούμε δημόσια και την Ελληνική Αστυνομία, η οποία μας ενημέρωσε ότι με εισιτήριο θα μπουν στο ΟΑΚΑ και οι Αστυνομικοί που θα έχουν υπηρεσία για τον αγώνα με τον Πλατανιά.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!