Βίκυ Σταμάτη για το διαζύγιο -«Τα συναισθήματά μου για τον Ακη κανείς δεν θα τα αλλοιώσει»

Μερικά λόγια για το διαζύγιο με τον Ακη Τσοχατζόπουλο είπε η Βίκυ Σταμάτη, μερικές μόλις ώρες αφότου αποφυλακίστηκε και επέστρεψε στο σπίτι της στο Χαλάνδρι. 

«Ο,τι και να γίνει, τα συναισθήματα αυτά δεν πρόκειται κανείς να τα αλλοιώσει» δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Alpha. 

Την ίδια ώρα, η σύζυγος του πρώην υπουργού είπε ότι πρόκειται για ένα «αυστηρά προσωπικό θέμα» και εξήγησε ότι «δεν γνωστοποιώ συναισθήματα». 

Η κ. Σταμάτη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την περασμένη εβδομάδα, μόλις μια ημέρα πριν επιστρέψει στη φυλακή. Σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι καταδικάστηκε άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή έφερε το όνομα του συζύγου της, Τσοχατζοπούλου. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση 

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου, “Τσοχατζοπούλου”. Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω, αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμαζα και θα θαυμάζω. Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου, αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει. Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!