«Ευχαριστώ» από την πρόξενο της Τσεχίας στην Ελλάδα για διάσωση ορειβάτη

Ευχαριστήρια επιστολή στoυς διασώστες του Τσέχου ορειβάτη, ο οποίος στις 4 Οκτωβρίου εγκλωβίστηκε στον Όλυμπο, απέστειλε η πρόξενος της Τσεχικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη Μαργαρίτα Ιγνατίδου.

«Η ενεργοποίηση και συντονισμός όλων των ομάδων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα παρ' όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στον Όλυμπο, κατάφεραν μέσα σε μόλις μιάμιση ώρα να εντοπίσουν τον άτυχο ορειβάτη» αναφέρεται στην επιστολή και γίνεται μνεία σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης: στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτόχωρου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης, την 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, την 8η ΕΜΑΚ Λάρισας, τους διαχειριστές των ορειβατικών καταφύγιων Σπήλιος Αγαπητός, Γιόσος Αποστολίδης, Χρήστος Κόκκαλος, Πετρόστρουγκας, τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τα μέλη της ΕΟΔ, την 384 Μοίρα Έρευνας και Διάσωσης και ιδιώτες εθελοντές ορειβάτες.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!