Αδωνις: Ο Μητσοτάκης θα χαμηλώσει την φορολογία για να κινηθεί η οικονομία -Ο Τσίπρας μας... έγδαρε

Για την πολιτική της ΝΔ στο ζήτημα της φορολογίας μίλησε ο Αδωνις Γεωργιάδης, αναφέροντας πως θα μειωθούν οι φόροι με κυβέρνηση Μητσοτάκη με στόχο να κινηθεί η οικονονομία.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ο οποίος σημείωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί χαμηλούς φόρους προκειμένου να μπορέσει να κινηθεί η οικονομία και σημείωσε πως η οικονομική πολιτική της ΝΔ θα βασιστεί στη βάση «κανένας πολίτης ανυπεράσπιστος». 

Αναφερόμενος στη συμφωνία της ΝΔ αναφορικά με το κοινωνικό επίδομα ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως πέρυσι οι ενστάσεις είχαν να κάνουν όχι με το μέτρο αλλά με τις συγκρούσεις που προκλήθηκαν με τους θεσμούς και την καθυστέρηση που προκλήθηκε στο κλείσιμο της αξιολόγησης.

«Τώρα ο Τσίπρας μοιράζει ένα δις επειδή ο τότε πρωθυπουργός Σαμαράς το είχε συμφωνήσει ως μέτρο τότε» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και υπογράμμισε «σήμερα έχουμε φτάσει εδώ επειδή μας «έγδυσε» ο Τσίπρας και όχι η Τρόικα».

Αναφορικά με το κατώτατο εγγυημένο εισόδημα ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως σήμερα ο Πρωθυπουργός διαφημίζει ως δική του πολιτική ένα σχέδιο του κυρίου Βρούτση. «Το ελάχιστο εισόδημα είναι το μόνο εργαλείο που μπορεί να φτιάξει δίχτυ προστασίας για την κοινωνία. Στη ΝΔ θέλουμε να φύγουμε μπροστά από την κρίση όλοι μαζί» είπε. 

Για τη μείωση των εισφορών ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως ο νόμος Κατρούγκαλου θα ανατραπεί και οι εισφορές θα μειωθούν. 

Αναφορικά το πρόγραμμα για την υγεία ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως έχουν προβλεφθεί όλες οι δαπάνες και θα είχε ήδη εφαρμοστεί εάν η κυβέρνηση δεν είχε πέσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. 
 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!