Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η δασκάλα στον Άλιμο που φέρεται να προέτρεψε παιδιά να χτυπήσουν συμμαθητή τους

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η δασκάλα που φέρεται να έβαλε τους μαθητές της να χαστουκίσουν συμμαθητή τους επειδή έκανε φασαρία την ώρα του μαθήματος.

 

Όπως αναφέρει το τοπικό site alimosonline.gr, η δασκάλα Μουσικής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου αντικαταστάθηκε από άλλον εκπαιδευτικό με το ίδιο αντικείμενο, ο οποίος εμφανίστηκε στο μάθημα του πριν από δυο μέρες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη δασκάλα αναμένεται να καταθέσει σήμερα στα πλαίσια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) που έχει διαταχθεί.

 

Είχε προηγηθεί έντονη διαμαρτυρία από τους γονείς των μαθητών για τις αναχρονιστικές μεθόδους της δασκάλας, οι οποίοι έστειλαν επιστολή στον Διευθυντή του σχολείου, με κοινοποίηση στην προϊστάμενη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ' Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

 

 

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!