Μαξίμου: Ψεύδονται για τα περί εγκληματιών που απελευθέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Την έντονη αντίδραση του Μαξίμου προκάλεσε η «αποκάλυψη» εκ μέρους της Ν.Δ. και του κ. Γεωργιάδη ότι «ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου» κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι ψεύδεται «απόλυτα, συνειδητά και ασύστολα».

Σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού τονίζει ότι και σε αυτή την περίπτωση και σε σχετικές προηγούμενες ψεύδονται για να παρατηρήσουν ότι «οι εγκληματίες "που απελευθέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ" πολλαπλασιάζονται όσο πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις των offshore».

Καταλογίζει στη «Δεξιά της οικογένειας Μητσοτάκη» ότι «για να αποφύγει την πολιτική κόλαση, στην οποία οδηγούν οι φορολογικοί παράδεισοι», «χώνεται μέχρι το λαιμό στο καθαρτήριο των fake news».

Νωρίτερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής σημείωσε ότι ο κατηγορούμενος για τη δολοφονίας της εφοριακού δεν αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου, αλλά αφού είχε συμπληρώσει τις προϋποθέσεις για την απόλυσή του από τις φυλακές, υπογραμμίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, εκφράζοντας την ελπίδα «η παραπληροφόρηση να σταματήσει εδώ».

Στο σχόλιο του, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης, "αποκάλυψαν" ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Είχε προηγηθεί από τους ίδιους κυνηγούς μαγισσών, η "αποκάλυψη" ότι με τον ίδιο νόμο είχαν αποφυλακιστεί ο φερόμενος ως δολοφόνος του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, όπως και οι δράστες της ληστείας και της κακοποίησης με ηλεκτρικό σίδερο ογδονταπεντάχρονης γυναίκας.

Και στις τρεις περιπτώσεις ψεύδονται. Απόλυτα, συνειδητά, και ασύστολα.

Παρατηρούμε, πάντως, ότι οι εγκληματίες "που απελευθέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ" πολλαπλασιάζονται όσο πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις των offshore.

Προφανώς, για να αποφύγει την πολιτική κόλαση, στην οποία οδηγούν οι φορολογικοί παράδεισοι, η Δεξιά της οικογένειας Μητσοτάκη χώνεται μέχρι το λαιμό στο καθαρτήριο των fake news».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!