Ένταση στο Ειρηνοδικείο - Έπεσαν χημικά

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Αθηνών που βρίσκεται στην οδό Λουκάρεως με τους άνδρες της αστυνομίας να κάνουν χρήση χημικών. Ομάδα πολιτών προσπάθησε να ματαιώσει τον δημόσιο πλειστηριασμό απαγορεύοντας στον κόσμο να εισέλθει στην αίθουσα. 

Στο σημείο βρίσκονται τρεις διμοιρίες των ΥΜΕΤ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Οι πολίτες που προσπάθησαν να ματαιώσουν τους πλειστηριασμούς κατήγγειλλαν πως άνδρες της αστυνομίας τους έσπρωχναν και τους τσιμπούσαν για να τους απομακρύνουν.

 Δείτε το βίντεο:
«Στη χώρα υπάρχει μια χούντα πλειστηριασμών» τονίζει ο Π. Λαφαζάνης

Στην κινητοποίηση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών παραβρέθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζανης και κατήγγειλε ορισμένα μέσα ενημέρωσης για συκοφαντία. «Λύσσαξαν από το πρωί ορισμένα μέσα ενημέρωσης να με συκοφαντούν ότι μετέχω σε μια κινητοποίηση για να γλυτώσω από τον πλειστηριασμό ακίνητο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. Απαντώ στους συκοφάντες και διαβολείς ότι όχι μόνο ψεύδονται αλλά και ότι εκτελούν διατεταγμένη παρουσία» είπε ο γραμματέας της ΛΑΕ και πρόσθεσε ότι «η κινητοποίησή μας δεν απέβλεπε να ακυρώσει τον συγκεκριμένο πλειστηριασμό αλλά στρεφόταν ενάντια στην αδιαφανή και αντιδημοκρατική μεθόδευση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που στην αρχή ξεκινούν αποπροσανατολιστικά με μεγάλα ακίνητα αλλά στη συνέχεια θα επιτεθούν στην λαϊκή περιουσία».

Καταλήγοντας ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε πως «στην χώρα υπάρχει μια χούντα πλειστηριασμών που συναποτελείται από τους Τσίπρα - Κοντονή - Τόσκα - Τσακαλώτο, τον Ρούσκα και τα "κοράκια" που συνιστούν την κλίκα του και τους τραπεζίτες». Ο γραμματέας της ΛΑΕ τόνισε ότι «τα σχέδια τους δεν θα περάσουν. Το κίνημα είναι εδώ αποφασισμένο να τα ματαιώσει».

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!