Θέλει να μείνει ο Σκίμπε

Τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου τελειώνουν σε κάθε περίπτωση το βράδυ της Κυριακής (12/11) απέναντι στην Κροατία και με την προοπτική του αποκλεισμού της Εθνικής μας από τους Κροάτες, διαμορφώνονται και τα δεδομένα για την παραμονή ή όχι του Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και η κακή εικόνα της «γαλανόλευκης» στο Ζάγκρεμπ, διαμορφώνουν το τοπίο γύρω από την θέση του Γερμανού τεχνικού, αφού φαίνεται να έχει χάσει αρκετούς «πόντους».

Ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε από ξένο δημοσιογράφο στη Συνέντευξη Τύπου, πριν από το παιχνίδι με την Κροατία, δεν φάνηκε να αγχώνεται, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πιστεύω πως θα είναι αυτό το τελευταίο μου παιχνίδι».

Εξάλλου, αξίζει να αναφερθεί πως θέλει πολύ να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής και το έχει μεταφέρει σε κάθε τόνο πως δεν θέλει να αποχωρήσει.

Όλα πάντως θα εξεταστούν μετά τον δεύτερο αγώνα με την Κροατία, όταν και θα αξιολογηθούν τα δεδομένα, τα πεπραγμένα του στην θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού και το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του.


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!