Πώς η αστυνομία έφθασε στον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της εφοριακού

Οι κάμερες φαίνεται πως πρόδωσαν τον 58χρονο που έχει προσαχθεί στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζεμπέρη, στο β' νεκροταφείο Αθηνών.

Ο προσαχθείς είναι Έλληνας, 58 ετών, τοξικομανής και σεσημασμένος. Φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του και η προσαγωγή του αναμένεται να μετατραπεί σε σύλληψη. 

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κίνητρο για την άγρια δολοφονία ήταν η ληστεία.

Υπενθυμίζεται ότι δράστης κατάφερε 14 μαχαιριές στην 32χρονη γυναίκα, όταν εκείνη πήγε στο μνήμα φίλου της, ενώ της πήρε την τσάντα με όλα τα προσωπικά αντικείμενά της. Στη συνέχεια πήγε στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του θύματος, προκειμένου να πουλήσει τη συσκευή σε κλεπταποδόχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο του δολοφόνου έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο. Οι αστυνομικοί είδαν το ίδιο πρόσωπο από κάμερα καταστήματος της Ομόνοιας και τότε εστίασαν τις έρευνές τους στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου και εντόπισαν τον 58χρονος.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

 


 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!