LIVE: Πανικός έπειτα από αναφορές για βόμβα στο μετρό Όξφορντ του Λονδίνου - Εκκενώθηκε ο σταθμός

Ο σταθμός του μετρό Όξφορντ Σέρκους, στο κεντρικό Λονδίνο εκκενώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ένοπλοι αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με αναφορές πολλοί επιβάτες άρχισαν να φωνάζουν «βόμβα-βόμβα» και έτρεχαν έντρομοι προς τις εξόδους. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Δείτε ζωντανή εικόνα από τον σταθμό:




Η αστυνομία του Λονδίνου αναφέρει ότι διαχειρίζεται το περιστατικό στο μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας ως σχετιζόμενο με τρομοκρατία. Με νεότερη ανακοίνωσή της η αστυνομία του Λονδίνου γνωστοποιεί ότι δεν έχει προς το παρόν ενδείξεις πως σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή του Όξφορντ Σέρκους κι ότι δεν έχει εντοπίσει οποιοδήποτε ίχνος κάποιου υπόπτου σχετικά με το περιστατικό.

Στην περιοχή υπάρχει πάρα πολύς κόσμος, λόγω της Black Friday, ενώ κάποιοι πολίτες βρήκαν καταφύγιο στα δοκιμαστήρια ρούχων καταστημάτων που βρίσκονται στον σταθμό. 

Υπάρχει αναφορά για έναν μικροτραυματισμό γυναίκας, από άγνωστη αιτία.







Όπως γνωστοποίησε η εταιρεία διαχείρισης των μεταφορών, Transport for London, οι συρμοί διέρχονται αλλά δεν σταματούν στον σταθμό εξαιτίας του συναγερμού..

Οι αστυνομικοί συστήνουν στους πολίτες που κινούνται στην Όξφορντ Στριτ να απομακρυνθούν.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο...

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!