OnePlus 5T: Σπάει το ημερήσιο ρεκόρ πωλήσεων μέσα σε 6 ώρες

Το OnePlus 5T, το νέο κινητό της OnePlus έσπασε απ' ό,τι φαίνεται το ημερήσιο ρεκόρ πωλήσεων της εταιρείας. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, χρειάστηκαν μόλις έξι ώρες για να σπάσει το ρεκόρ και προφανώς πρόκειται για τη συσκευή με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας. Η συσκευή διαθέτει οθόνη AMOLED 6" με προστασία Gorilla Glass 5 και ανάλυση 1080x2160 (18:9 αναλογία πλευρών). Το OP5T τροφοδοτείται από Snapdragon 835 chipset, με 8-πύρηνη CPU στα 2.45GHz και την Adreno 540 GPU.





Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος είναι 16MP και 20MP με διάφραγμα f/1.7. Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 16MP. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος και η μπαταρία είναι στα 3300mAh. Το OnePlus 5T έρχεται με προεγκατεστημένο Android Nougat με το OxygenOS UI. Η μια έκδοση είναι στα 6GB RAM/64GB ROM στα 499€, ενώ η άλλη είναι στα 8GB RAM/128GB ROM στα 559€. Και τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα σε χρώμα Midnight Black. Με την υποστήριξη του Dash Charge, η μπαταρία μπορεί να δώσει ενέργεια για χρήση μιας μέρας μόλις με 30 λεπτά φόρτισης.



Το screnn to body ratio έχει φτάσει στο 80,43%, με πολύ μικρότερα bezels πλέον, αλλά και μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με το OnePlus 5. Το νέο ρεκόρ της εταιρείας δείχνει πόσο μακριά έχει φτάσει η OnePlus και πόσο πιστοί είναι οι ακόλουθοί της. Το πρώτο τηλέφωνό της, το OnePlus One, είχε κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2014 και ήταν διαθέσιμο μόνο μέσω προσκλήσεων. Έπειτα από αρκετές συσκευές και χρόνια εμπειρίας, η OnePlus φαίνεται να επεκτείνει συνεχώς τη βάση χρηστών της.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!