Razer Phone: Smartphone για παιχνίδια από τη Razer

Η Razer είναι ευρύτερα γνωστή για τα, ειδικά για gaming, ποντίκια, πληκτρολόγια και laptops της, οπότε και ήταν αναμενόμενο το Razer Phone, με το οποίο εισέρχεται στον χώρο των smartphones, να κινείται σε αντίστοιχο πλαίσιο.

Εμφανισιακά το Razer Phone, που δημιουργήθηκε από την ομάδα πίσω από τη Nextbit (γνωστή για το smartphone Robin), είναι αρκετά συμβατικό, ωστόσο, όπως αναφέρει το Wired, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι αρκετά αξιοσημείωτα, συμβαδίζοντας με τον gaming προσανατολισμό του: Διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 835, 8 GB RAM, μπαταρία των 4000 mAh και οθόνη Quad HD IGZO LCD των 5,72 ιντσών, με δυνατότητες 120 Hz, αποθηκευτικό χώρο 64 GB (επεκτάσιμο μέσω κάρτας microSD). Η οθόνη μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα το framerate όταν ο χρήστης παίζει ένα παιχνίδι, και να το μειώσει όταν κάνει κάτι πιο απλό, όπως πχ να διαβάζει κάτι ή να παίζει ένα παιχνίδι.

Το Razer Phone διαθέτει δύο οπίσθιες κάμερες των 12 megapixel, έναν digital audio converter των 24 bit, ηχεία stereo που βλέπουν προς τα εμπρός με Dolby Atmos, και έχει λειτουργικό Android 7 Nougat, με την εταιρεία να υπόσχεται αναβάθμιση στο Android 8 Oreo. Οι προπαραγγελίες έχουν αρχίσει, σε τιμή 699 δολαρίων, και η διάθεσή του ξεκινά στις 17 Νοεμβρίου.

Για ένα smartphone που απευθύνεται στο κοινό του mobile gaming, ιδιαίτερα σημαντικό είναι το εύρος των παιχνιδιών που μπορεί να βρει ένας χρήστης. Ως εκ τούτου, η Razer, η οποία συνεργάζεται ήδη με πολλούς δημιουργούς παιχνιδιών, έχει αρχίσει επίσης συνεργασίες με τους δημιουργούς παιχνιδιών όπως το Arena of Valor και το Final Fantasy για βελτιστοποίηση των παιχνιδιών τους με σκοπό την αξιοποίηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του Razer Phone.

«Δεν αρχίσαμε προσπαθώντας να φτιάξουμε ένα gaming τηλέφωνο, αλλά ένα τηλέφωνο για gamers. Κάτι που δεν θα σε έφερνε σε αμηχανία αν το έβγαζες έξω. Και έπρεπε να έχει τις υψηλότερες επιδόσεις, τόσο “στα χαρτιά” όσο και στην πραγματικότητα» είπε σχετικά ο Τομ Μος, επικεφαλής mobile business της Razer, όπως αναφέρει ο Guardian.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!