Η Samsung τρολάρει την Apple στο νέο της σποτ [βίντεο]

Samsung και Apple ήταν πάντα στα μαχαίρια και ο Κορεάτης γίγαντας για άλλη μία φορά χρησιμοποιεί τη διαφημιστική του καμπάνια για να χλευάσει τον αντίπαλό του.

Με το νέο μάλιστα, iPhone X της Apple να πωλείται ήδη στα καταστήματα, η Samsung περνά στην αντεπίθεση.

Η διαφήμιση δείχνει έναν πρωταγωνιστή που είναι λάτρης της Apple. Στην αρχή βλέπει κανείς τις περίφημες ουρές έξω από τα καταστήματα της Apple, με τους ανθρώπους να περιμένουν ακόμη και μέσα στη βροχή.

Καθώς περνούν τα χρόνια, ο λάτρης του iPhone διακρίνεται να κάθεται με την αγαπημένη του, η οποία χρησιμοποιεί μια ποικιλία από Galaxy smartphones. Ενώ ο ίδιος δακτυλογραφεί έναν αριθμό τηλεφώνου, για παράδειγμα, εκείνη βγάζει το ειδικό στυλό S. Σε άλλη πάλι περίπτωση, πέφτουν και οι δύο σε μία λίμνη με τα τηλέφωνα στο χέρι και ενώ το Galaxy S7 είναι ασφαλές, το iPhone 6S ίσως και να δουλέψει και πάλι αν κάνει το τέχνασμα με το ρύζι και ούτω καθεξής.

Στο τέλος του διαφημιστικού, που ονομάζεται «Growing Up», ο πρωταγωνιστής έχει φαινομενικά βαρεθεί με τα προβλήματα της Apple και κάνει δώρο στον εαυτό του ένα ολοκαίνουριο Galaxy Note 8.

Περήφανος για την αγορά του, επιστρέφει έξω από ένα κατάστημα της Apple όπου κι ο ίδιος περίμενε στην ουρά πριν από μία δεκαετία και χαζεύει τους επίδοξους αγοραστές ενός iPhone Χ.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!