Super League: Ο Γέντρισεκ «πάγωσε» τα Γιάννενα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστική στη Super League.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 κι έτσι το συγκρότημα της Θράκης, που έσωσε το βαθμό τρία λεπτά πριν τη λήξη των 90, παρέμεινε στην πέμπτη θέση.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκαν. Σταδιακά οι παίκτες του Πετράκη επέβαλαν την κυριαρχία τους και στο 38΄ ο Κόντε ανάγκασε τον Ζίβκοβιτς να αποκρούσει σε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό το δυνατό σουτ του Μανθάτη πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε πολύ επιθετικά το δεύτερο ημίχρονο, κι αφού στο 48ο λεπτό ο Κόντε βρήκε στην περιοχή τον Σολτάνι κι εκείνος σούταρε μόλις άουτ, στο 49΄ ο Ισπανός επιθετικός έγραψε το 1-0, όταν απέναντι στον Ζίβκοβιτς τελείωσε τη φάση, σημειώνοντας το έκτο τέρμα του στο πρωτάθλημα και συνολικά έβδομο την τρέχουσα περίοδο.

Οι ενδείξεις έπειθαν ότι ο ΠΑΣ θα φτάσει στο τρίποντο και θα υπερκεράσει τους Θράκες ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση, αλλά ο Γέντρισεκ είχε αντίθετη άποψη. Στο 87΄ ο πρώτος σκόρερ της Ξάνθης υποδέχθηκε την μπάλα από την περιοχή και μπαίνοντας σε αυτή νίκησε τον Βελλίδη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!