Ναύπακτος: «Όμηρος» των μαθητών ο διευθυντής του σχολείου ελέω... πενταήμερης(vid)

Πρωτοφανής η κίνηση των μαθητών του 1ου Λυκείου Ναυπάκτου να απαγορεύσουν στον Διευθυντή του σχολείου να φύγει από τον χώρο το μεσημέρι της Τρίτης, λόγω... της 5ήμερης εκδρομής. Στην διαμαρτυρία αυτή των μαθητών μάλιστα συμμετείχαν και κάποιοι γονείς.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr αίτια της αντιπαράθεσης είναι οι καθηγητές που έχουν επιλεγεί για να συνοδεύσουν τους μαθητές στην εκδρομή τους.

O σύλλογος καθηγητών του σχολείου αποφάσισε παρουσία εκπροσώπων των μαθητών,του προϊσταμένου εκπαίδευσης και των γονέων την συνοδεία 5 καθηγητών στην εκδρομή. Από την πλευρά τους οι μαθητές επιμένουν στον καθορισμό άλλων καθηγητών που θα τα συνοδεύσουν στην εκδρομή τους.

Ο διευθυντής δεν έχει πάρει θέση για την πιθανότητα αλλαγής της απόφασης προκειμένου να εκτονωθεί η αντιπαράθεση δεδομένου ότι πρόσφατα οι μαθητές του 1ου Λυκείου Ναυπάκτου είχαν προχωρήσει σε κατάληψη για τον ίδιο λόγο.

Πηγή: reader.gr


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!