ΗΠΑ: Πυρά σε υποκατάστημα της Walmart στο Κολοράντο - Τουλάχιστον δύο νεκροί

Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από σφαίρες σε ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Walmart στην Πολιτεία Κολοράντο (δυτικές ΗΠΑ), γνωστοποίησε η τοπική αστυνομία.

«Πολλοί άνθρωποι έχουν πληγωθεί. Αποφύγετε την περιοχή», τόνισε μέσω Twitter η αστυνομία της πόλης Θόρντον, στην περιφέρεια του Ντένβερ. Αργότερα, διευκρίνισε ότι το συμβάν έχει τερματιστεί.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, νεκροί είναι δύο ενήλικοι άνδρες και τραυματίας μια γυναίκα που διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Δεν είναι σαφές εάν ο δράστης ετέθη υπό κράτηση, αυτοπυροβολήθηκε, τραυματίστηκε ή σκοτώθηκε από πυρά των δεκάδων αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο.

Η αστυνομική διεύθυνση της Θόρντον διευκρίνισε ότι παρότι το περιστατικό έχει τερματιστεί, συνεχίζει το έργο της στον τόπο του εγκλήματος και πρόσθεσε ότι θα δώσει αργότερα πληροφορίες για την υπόθεση στη δημοσιότητα.

Στη Θόρντον, 16 χλμ. βορειοανατολικά του Ντένβερ, ζουν περίπου 120.000 κάτοικοι.











Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!