Ο Ντουτέρτε τραγουδά στον Τραμπ «You are the light» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έφθασε χθες στη Μανίλα, την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, για να συμμετάσχει στην ετήσια συνάντηση ηγετών χωρών της Ανατολικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

 

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε τον υποδέχτηκε και προς τιμήν του παρέθεσε επίσημο δείπνο. Εντύπωση προκάλεσε πως ο Ντουτέρτε αφιέρωσε ένα τραγούδι στον Τραμπ.

 

 

 

Όπως ισχυρίστηκε αργότερα ο πρόεδρος ο οποίος ενώπιον 19 ηγετών στο γκαλά ερμήνευσε το «You are the light», ο Τραμπ του είχε ζητήσει να ακούσει ένα τραγούδι!

 

 

 

Οι Φιλιππίνες είναι ο τελευταίος σταθμός μιας περιοδείας στη διάρκεια της οποίας ο Τραμπ μετέβη επίσης στην Ιαπωνία, την Κίνα και τη Νότια Κορέα. Μερικές ώρες πριν από την άφιξη του Τραμπ, η αστυνομία στις Φιλιππίνες έκανε χρήση εκτοξευτήρων νερού για να εμποδίσει εκατοντάδες αντιμαερικανούς διαδηλωτές να φθάσουν στην αμερικανική πρεσβεία στη Μανίλα.

 

 

 

Ο Ντουτέρτε, ένας από τους πλέον αμφιλεγόμενους ηγέτες του κόσμου, συχνά χαρακτηρίζεται ως ο «Τραμπ της Ανατολής». Βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο για τις δηλώσεις του, όσο και για τον αιματηρό πόλεμο κατά των ναρκωτικών που διεξάγει μέσω επιχειρήσεων στη χώρα. Ο απολογισμός των νεκρών από τις ομάδες του Ντουτέρτε που περιπολούν στους δρόμους φτάνει τα 4000 θύματα.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!