Κιλιτσντάρογλου: Το 2019 θα πάρω 18 ελληνικά νησιά, όπως με την Κύπρο

Σε νέα προκλητική δήλωση όσον αφορά ελληνικά νησιά προέβη ο Τούρκος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε ότι «το 2019 θα έρθει και θα πάρει 18 νησιά και μια βραχονησίδα», επικρίνοντας παράλληλα τον Ταγίπ Ερντογάν για δειλία.

Όπως μεταδίδει η ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, ο κ. Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε σήμερα ότι «η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μου απάντησε ''Έλα και πάρ’ τα'' (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο. ''Μολών λαβέ''. Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε».

Ο κ. Κιλιτσντάρογλου επικρίνοντας στη συνέχεια και τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, είπε ότι «από το φόβο του ούτε μια απάντηση δεν μπορεί να δώσει. Πού είναι ότι είσαι ηγέτης του κόσμου;».

Σημειώνεται ότι σε παρόμοιες δηλώσεις είχε προβεί και ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Ενγκίν Αλτάι, ο οποίος αναφερόμενος στα ελληνικά νησιά, είχε πει:  «Όπως ήρθαν οι Έλληνες, έτσι θα φύγουν».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!