Πακέτα Αγάπης από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής μέσα στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά (21 Δεκεμβρίου 2017)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πακέτα Αγάπης από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής μέσα στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά (21  Δεκεμβρίου 2017)


Λίγες ημέρες πριν καταφθάσουν τα Χριστούγεννα, ανοίξαμε μια απέραντη αγκαλιά μέσα στο «ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ» και προσφέρουμε σε εκατοντάδες παιδιά ώρες ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης, στην πρώτη οργανωμένη μεγάλη δράση μέσα στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο, μετά την υπογραφή της Σύμβασης παραχώρησης στο Δήμο Παύλου Μελά.
Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, ώρες 12.00 – 14.00, σε αυτό τον εμβληματικό ιστορικό τόπο και σε γιορτινή φιλόξενη αίθουσα, ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου θα προσφέρουν ΠΑΚΕΤΑ ΑΓΑΠΗΣ που ετοίμασαν  η Κοινωνική Υπηρεσία, οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΑΠΗ Δήμου Παύλου Μελά, για όλους τους πολίτες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές τους ανάγκες.
Το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά, φροντίζει όλο το χρόνο για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες της περιοχής μας, αναπτύσσοντας Δομές και υλοποιώντας προγράμματα όπως το Κοινωνικό παντοπωλείο, η παροχή συσσιτίου, το Κοινωνικό Ιατρείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο.
Με αφορμή τις Άγιες Ημέρες ενισχύονται οι παραπάνω πολιτικές κοινωνικής στήριξης με την πρωτοβουλία «Χριστουγεννιάτικες στιγμές για ΟΛΟΥΣ» και αφορά πακέτα αγάπης που θα προσφερθούν με τη διακριτικότητα που αρμόζει στην περίσταση,.  

Ενημέρωση: 2310 020-160Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!