Βίντεο ντοκουμέντο με επίθεση του «δράκου» των Αμπελοκήπων - Στον ανακριτή ο 25χρονος

Βίντεο ντοκουμέντο, που είδε το φως της δημοσιότητας, καταγράφει μία από τις επιθέσεις του «δράκου» των Αμπελοκήπων, ο οποίος έβαζε στο στόχαστρό του νεαρές γυναίκες, που φορούσαν κολάν και γόβες. 

 

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο δράστης φαίνεται να ακολουθεί μία γυναίκα. Αν και διστάζει αρχικά, όταν περνάει από το σημείο ένα μηχανάκι, τελικά επιτίθεται στην κοπέλα, η οποία όμως αντιδρά και στη συνέχεια ο «δράκος» τρέπεται σε φυγή.

 

 

 

Ο 25χρονος συνελήφθη τελικά, κατηγορούμενος για επιθέσεις εναντίον γυναικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων, ενώ σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή. Η αστυνομία, που είχε την εικόνα του από κάμερες καταστημάτων της περιοχής όπου δρούσε, έβαλε ως «δόλωμα» νεαρή αστυνομικό προκειμένου να τον συλλάβει.

 

Όπως έχει γίνει γνωστό, είναι ιδιωτικός υπάλληλος και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη. Πραγματοποιούσε τις επιθέσεις νυχτερινές ώρες, σε βάρος νεαρών γυναικών, ενώ στη συνέχεια τις θώπευε.

 

Η παρουσίαση της υπόθεσης από την αστυνομία πρόκειται να γίνει αύριο από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 

 

Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!