Προσφορά τροφίμων απο τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου

Την καθιερωμένη πλέον, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, προσφορά τροφίμων έκαναν και φέτος οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου.
Με τα χρήματα που συγκέντρωσαν από τα κάλαντα των Χριστουγέννων, αγοράσθηκαν τρόφιμα και προσφέρθηκαν στην Αρσις Ξενώνας Προσωρινής Φιλοξενίας Παιδιών & Εφήβων σε κίνδυνο, καθώς και στη τράπεζα τροφίμων του Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου.
Μαθητές και εκπαιδευτικοί της Περιβαλλοντικής Ομάδας και της ομάδας Διαμεσολάβησης επισκέφθηκαν τους παραπάνω φορείς και πρόσφεραν τρόφιμα που αγοράσθηκαν από καταστήματα του Ωραιοκάστρου.
Μια δραστηριότητα που αναδεικνύει τις αξίες της αλληλεγγύης, του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ζωής, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ενσωμάτωσης, της ανοχής και φυσικά του εθελοντισμού.
Μια δραστηριότητα, που στο 4ο χρόνο ζωής πλέον τείνει να γίνει ένας μικρός θεσμός τόσο στην μικρή σχολική κοινωνία του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου, όσο και στο ίδιο το Ωραιόκαστρο






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!