ΑΡΗΣ - Τρίκαλα 82- 63: Ήταν όλοι εκεί! Ομάδα και λαός στο τελευταίο και καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς. {φώτο] [video]


Ήταν όλοι εκεί. Στο τελευταίο ραντεβού του 2017, ηταν όλοι εκει. Ομάδα και λαός. Γύρω στους 4000 ο κόσμος που βρέθηκε στο Nick Galis Hall, στον τελευταίο αγώνα του ΑΡΗ για το 2017.
Αλλά και η ομάδα ήταν εκεί. Απο το ξεκίνημα του αγώνα  και ύστερα απο το 8-9 που προηγήθηκαν τα Τρίκαλα, η ομάδα άρχισε να παιζει πολύ καλό μπασκετ, με πολυ πίεση στην άμυνα και πολυ καλες επιλογές στην επιθεση.
Αποτέλεσμα, να ξεφυγει στο σκορ και να αυξήσει την διαφορά σιγα - σιγα στους δεκα πόντους. Σκορ ημιχρόνου 47-37.
Πολυ καλοί στα δυο δεκάλεπτα οι Μποχωρίδης 8π., Τσαιρελης 10π., Μούρτος 7π., Prewit 8.
Στο τριτο δεκάλεπτο η ομάδα του ΑΡΗ έπαιξε στον ίδιο ρυθμό οπως και δυο προηγούμενα δεκάλεπτα. Ετσι πέτυχε 22 πόντους μεσα σε ενα δεκάλεπτο φθάνοντας στους 66 ποντους.
Στο τεταρτο δεκαλεπτο οι αλλαγες στην ομαδα εριξαν λιγο την απόδοση, παρ' όλα αυτα οι παικτες προσπαθησαν για το καλυτερο. Τελικο σκορ 82-63.
Μια ξεχωριστή νοτα έδωσαν οι ακαδημίες μπασκετ του ΑΡΗ που κατά την ανάπαυλα έψαλλαν τα κάλαντα στους φιλαθλους.

ΑΡΗΣ: Μποχωριδης 13, Καλαιτζάκης 2,  Φλιώνης 2, Τσαιρέλης 15, Πουλιανίτης 3, Χρηστίδης 6, Μούρτος 14, Αθηναίου, Prewit 11, Βασιλόπουλος 9, Weaver4, Bel 3.



Διαμαρτυρίες Γιαννακη στο β' δεκάλεπτο αφου 6 λεπτα δεν χρεώθηκε φαουλ στους αντιπάλους









Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!