Μεγάλος Διαγωνισμός Betarades & Mybet: Κερδίστε 2 iPhone 8 και πολλά ακόμη δώρα!

Νέος μεγάλος διαγωνισμός από το Betarades.gr, το οποίο σε συνεργασία με την Mybet σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε δύο iPhone 8 καθώς και πολλά ακόμη δώρα!
Θέλοντας για ακόμη μία φορά να σας ευχαριστήσει για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, το Betarades.gr συνεχίζει τους διαγωνισμούς με πλούσια έπαθλα για όλους εσάς που επιλέγετε για τη στοιχηματική και όχι μόνο ενημέρωσή σας την κορυφαία online στοιχηματική εφημερίδα στην Ελλάδα και σας δίνει τη δυνατότητα για μία ακόμη φορά να διεκδικήσετε ξεχωριστά δώρα!
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται από το Betarades.gr σε συνεργασία με την Mybet και παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα έπαθλα καθώς και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πάρετε μέρος!
-Διάρκεια διαγωνισμού: 01/12/2017 έως 07/01/2018.
Έπαθλα:
  • 2 iPhone 8
  • 3 Δωροεπιταγές για αθλητικά είδη (100€, 75€ & 50€)
  • 5 Φούτερ Mybet
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής απλά βήματα:
  • Εγγραφή μέσω του Betarades.gr στην Mybet, πατώντας σε ένα από τα διαφημιστικά μπάνερ της εταιρίας που θα βρείτε στο Betarades.gr (σβήστε πρώτα τα cookies πατώντας ctrl+shift+del)
  • Κατάθεση στην Mybet (Αν κάνετε κατάθεση και στα δύο προϊόντα, Στοίχημα - Καζίνο, τότε παίρνετε δύο συμμετοχές)
  • Αποστολή με e-mail στο support@betarades.gr το username σας στην Mybet. Θέμα e-mail: "Διαγωνισμός Betarades - Mybet"


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!