Η Μισέλ Ομπάμα παρήγγειλε φαγητό από ελληνικό εστιατόριο στο Σαν Φρανσίσκο για να φάει σε πτήση της

Στη Μισέλ Ομπάμα αρέσει τόσο πολύ το φαγητό του ελληνικού εστιατορίου «Souvla» στο Σαν Φρανσίσκο που το παρήγγειλε για μια πρόσφατη πτήση της από εκεί στην Ουάσινγκτον, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει στους ιδιοκτήτες και μια ευχαριστήρια επιστολή. 

 

«Αγαπητό προσωπικό του εστιατορίου Souvla, ήθελα να σας γράψω για να σας ευχαριστήσω για όλα τα νόστιμα φαγητά στην πτήση επιστροφής μας στο Λος Άντζελες. Όλα ήταν εκπληκτικά και έκαναν την πτήση μας τόσο πιο απολαυστική», έγραψε στην επιστολή της η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

 

«Η υποστήριξη από ανθρώπους σαν κι εσάς, είναι πραγματικά σπουδαία και σημαίνει πολλά για τον Μπαράκ κι εμένα. Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ για το υπέροχο γεύμα», κατέληγε η επιστολή, την οποία δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το εστιατόριο.

 

 

Σύμφωνα με το Eater San Fransisco, η Μισέλ Ομπάμα και η ομάδα της «παρήγγειλαν σχεδόν τα πάντα από το μενού» καθώς η ίδια επιθυμούσε να φάει από το συγκεκριμένο εστιατόριο και όχι από τους σεφ της που της ετοιμάζουν πάντα συγκεκριμένα γεύματα στις πτήσεις της. 

 

Η Μισέλ Ομπάμα έστειλε επίσης ξεχωριστή επιστολή στον ιδιοκτήτη του «Souvla», Charles Bililies, για να τον ευχαριστήσει. 

 

Yes We Did #honored

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charles Bililies (@cbililies) στις

 

 Με πληροφορίες από


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!