Απόλλων Σταυρούπολης: Σεβόμαστε τον δήμαρχο, διεκδικούμε το δίκιο μας


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                   Σταυρούπολη 21/12/2017 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ                                             Αρ. πρωτ. 74             
website : apollonclub.blogspot.gr
e-mail   : apollonclub95@gmail.com
             
                       ΠΡΟΣ :
Δήμαρχο Παύλου Μελά
Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού
Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
  Δ/νση Αθλητισμού                                       
                   

ΘΕΜΑ : Έγγραφη συγγνώμη
 Με το αρ. πρωτ. 71/18-12-2017 έγγραφό μας κοινοποιήσαμε τον επίλογο, μιας δύσκολης κατάστασης, που ζήσαμε το τελευταίο διάστημα, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας.
Είχαν προηγηθεί οι πολλές τηλεφωνικές μας αναφορές για τα γεγονότα, τόσο στο γραφείο αθλητισμού, όσο και στο γραφείο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Δυστυχώς φτάσαμε στα τελευταία γεγονότα, με τις φωνές και τις απειλές των ανθρώπων της Ευκαρπίας, που κακώς μπήκαμε στην διαδικασία να τα δημοσιεύσουμε.
Ζητάμε εγγράφως συγγνώμη από τον Δήμαρχο Παύλου Μελά κο Δεμουρτζίδη, τον οποίο άθελά μας θίξαμε, αναφέροντας, όσα με απειλές, μας εκστόμισαν οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ευκαρπίας.
Σε καμιά περίπτωση η κίνησή μας να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός, δεν είχε σκοπό να προσβάλει τον Δήμαρχο, παρά μόνο να εκθέσει τις μεθόδους των ανθρώπων του ΓΑΣ Ευκαρπίας, που εδώ και δύο μήνες πραγματικά αγνοούσαν επιδεικτικά την ΑΔΑ.
Δεν θα θέλαμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον Δήμαρχο του τόπου μας, τον οποίο σεβόμαστε και ως άνθρωπο, αλλά και ως θεσμό.
Ευελπιστούμε να γίνει κατανοητή από όλους η πρόθεσή μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!