'Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή' - Η πρώτη ανάρτηση της δικηγόρου που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

"Μόνο που αυτή η δύναμη, αν δεν ταϊστεί από τους γύρω της, γίνεται αυτόνομη, σκληρή σαν το ατσάλι, εγκλωβισμένη στην εικόνα της. Η δύναμη που εγώ θέλω να έχω αντλείται από τα μέσα, αλλά δεν ανθίζει και δεν ολοκληρώνεται μακριά από τους ανθρώπους" προσθέτει η ίδια. Η δικηγόρος μετήχθη στο νοσοκομείο και για ορισμένο διάστημα ανέπνεε με μηχανική υποστήριξη.

Ωστόσο, φαίνεται πως έπειτα από ένα σοβαρό χειρουργείο στο πόδι, πριν από μια εβδομάδα, βρίσκεται ήδη στο στάδιο της αποθεραπείας. "Ευχαριστώ ολόψυχα όλους εσάς που με βοηθήσατε την ώρα του συμβάντος και μου συμπαρασταθήκατε όλον αυτό τον καιρό. Θα ξαναβρεθούμε στο δρόμο" συμπληρώνει στο μήνυμά της στα social media.

 

Η κα. Τσουκαλά τραυματίστηκε βαριά το βράδυ της 17ης Νοέμβρη, ενώ βρισκόταν δίπλα σε εργαζόμενους φωτορεπόρτερ σε χώρο που εκτυλίσσονταν επεισόδια, κοντά στην κατοικία της, από ναυτική φωτοβολίδα που περιείχε φώσφορο.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!