Γεύμα γνωριμίας της Επιτροπης Δ/θμιας Εκπ/δευσης δήμου Ωραιοκάστρου στους διευθυντές γυμνασίων και λυκείων του δήμου [φώτο]

Γεύμα γνωριμίας με τους διευθυντές των γυμνασίων και λυκείων του δήμυ Ωραιοκάστρου, διοργάνωσε  η Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου και ο πρόεδρος της κ Παντελής Πορφιριάδης (7 νέοι διευθυντές τοποθετήθηκαν φέτος το καλοκαίρι).
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα Λαδόκολλα, στο Ωραιόκαστρο, έδωσαν το παρόν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ Αστέριος Γαβότσης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ Ματζιάρης Παύλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β' Θεσσαλονίκης κ Δημήτρης Μάρδας με τον συνεργάτη του, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και υπεύθυνος Διοικητικού  κ Αθανάσιος Καρύδης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Ωραιοκάστρου κ Παντελής Πορφυριάδης και ο δημοτικός υπάλληλος της σχολικής επιτροπής  κ Δημήτρης Στοίλης.

Απο τους διευθυντές ήταν παρόντες ο κ Πουλάκης Γιώργος (διευθυντής του ΓΕΛ Μυγδονίας), η κ Θεούλα Γιαντζούλη (ΓΕΛ Καλλιθέας), ο κ Θυμιατής Γιώργος (2ο  Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου), η κ Μουρίκη Ελένη (3ο Γυμνάσιο - Παλαιόκαστρο),  ο κ Παπανικολάου Ιωάννης (Γυμνάσιο Καλλιθέας), η κ Τσιρογιάννη (5ο Γυμνάσιο - Σκάρα) και η διευθύντρια του ίδιου σχολείου. Το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου, λόγω απουσίας της διευθύντριας κ Σαρανταυγά Κωνσταντίνας στην 5θήμερη εκδρομή της  Γ' λυκείου, εκπροσωπήθηκε από εκπαιδευτικό του σχολείου.



 








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!