Στοίχημα: Παίρνει το ντέρμπι η Βίλεμ

Στοίχημα: Παίρνει το ντέρμπι η Βίλεμ

Η φάση των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώθηκε χθες με την ΑΕΚ να παίρνει την πρόκριση και σήμερα επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Τρία παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, από Ολλανδία, Δανία και Ισπανία, ενώ μία ακόμη πρόταση προκύπτει από την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα αλλά και για τα live casino που λειτουργούν νόμιμα στο ίντερνετ.
Νίκη για Βίλεμ
Ξεκινάμε με το "δυνατό" σημείο της ημέρας, το οποίο είναι ο "άσσος" σε απόδοση 2.00 στο τοπικό ντέρμπι στην Ολλανδία, Βίλεμ - Μπρέντα. Δυνατή στην έδρα της η Βίλεμ, στο τελευταίο ματς που έδωσε εκεί επικράτησε 3-1 της Χέρακλες και σε ευρύτερο πλαίσιο στα πέντε πιο πρόσφατα ματς μπροστά στο κοινό της για όλες τις διοργανώσεις έχει ηττηθεί μόνο από τον Άγιαξ, μετρώντας στα τέσσερα υπόλοιπα τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η Μπρέντα έχει αποδείξει πολλάκις κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν ότι μακριά από τη βάση της δυσκολεύεται πολύ να επιβληθεί και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι στο φετινό πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει μόλις ένα "διπλό" (1-2-4). Οι γηπεδούχοι έχουν το πρώτο λόγο σήμερα και θα τους στηρίξουμε.
Προβάδισμα η Σοντερίσκε
Συνεχίζουμε με Δανία και το 2 DNB σε απόδοση 1.94 στην αναμέτρηση Χόρσενς - Σοντερίσκε (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Απογοητεύει η Χόρσενς, καθώς ναι μεν χάνει δύσκολα, αλλά, από την άλλη, αδυνατεί να κερδίσει! Είναι χαρακτηριστικό ότι στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις αγνοεί τη χαρά της νίκης, με τον απολογισμό της να αποτελείται από έξι ισοπαλίες και δύο ήττες. Στον αντίποδα, η Σοντερίσκε μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να ηττήθηκε 1-3 εντός έδρας από την Μπρόντμπι, ωστόσο είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές νίκες, στις οποίες είχε δεχθεί μόλις ένα γκολ. Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, θα τους στηρίξουμε, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet προκειμένου να περιορίσουμε το ρίσκο.
Κερδίζει η Αλαβές
Περνάμε στον αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος, Αλαβές - Λας Πάλμας, στον οποίο θα πάμε με τον "άσσο" σε απόδοση 2.35. Νίκη με εκπληκτική ανατροπή πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Αλαβές, μπορεί να έχανε 2-0 στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Χιρόνα, ωστόσο κατόρθωσε τελικά να επιβληθεί με 2-3. Ήταν η δεύτερη διαδοχική της επιτυχία, μετά το 3-0 κόντρα στην Χετάφε για το Κύπελλο, αποτελέσματα που της έφτιαξαν την ψυχολογία. Βρίσκει σήμερα απέναντί της μία Λας Πάλμας η οποία μακριά από τη βάση της είναι τραγική, αγνοεί τη νίκη στις πέντε τελευταίες "εξόδους" της (0-1-4) και μάλιστα στις τέσσερις από αυτές δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Η Αλαβές έχει σήμερα τη δυνατότητα να πάρει ένα ακόμη "τρίποντο" και ο "άσσος" αξίζει της προσοχής μας.
Μπορεί η Μπαρτσελόνα
Ολοκληρώνουμε με Euroleague και την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε, με την επιλογή μας να είναι η νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.02. Οι "μπλαουγκράνα" στηρίζουν πολλά στην έδρα της, εκεί φέτος έχουν ήδη συντρίψει τον Παναθηναϊκό με 98-71, τον Ολυμπιακό με 73-51, τη Μακάμπι με 89-67 και την Βαλένθια με 89-71. Η Φενέμπαχτσε, από την πλευρά της, έχει παίξει καλό μπάσκετ τελευταία, κερδίζοντας ΤΣΣΚΑ, Κίμκι και Μπασκόνια, ωστόσο οι εντός έδρας επιδόσεις των Καταλανών μας οδηγούν στην επιλογή της νίκης τους.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα preiews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!