ΣΥΡΙΖΑ: Εξόρμηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη 23/12/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξόρμηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Με εξόρμηση ενημέρωσης στο κέντρο της πόλης αποχαιρέτησε το τελευταίο μνημονιακό έτος ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.
Στην εξόρμηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 23/12, το μεσημέρι, πήραν μέρος στελέχη και μέλη του κόμματος τα οποία μοίρασαν υλικό και συζήτησαν με τους πολίτες.
Εκτός από τα όσα –παρά τις δυσκολίες-  έχει πετύχει η Κυβέρνηση στην κεντρική πολιτική σκηνή, δόθηκε έμφαση στα όσα έχουν γίνει σε τοπικό επίπεδο, όπως η απόδοση στην πόλη των στρατοπέδων Παύλου Μελά και Κόδρα, τα εγκαίνια των τριών πρώτων μονάδων για παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το ‘ξεσκάλωμα’ των έργων του μετρό, η αποϊδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ.
Ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος που πήραν μέρος στην εξόρμηση ήταν ο συντονιστής και ο αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης και Δημήτρης Ρούτος αντίστοιχα, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μέλη της γραμματείας και της νομαρχιακής επιτροπής κ.α.  

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!