Ανακοίνωση του ΟΣΕ για τις συλλήψεις εργαζομένων του οργανισμού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΣΕ αναφορικά με τις συλλήψεις εργαζομένων του που φέρονται να έπαιρναν μίζες από κύκλωμα Ρομά.

Όπως αναφέρεται σε αυτή:

Η διοίκηση του ΟΣΕ εκφράζει τις ευχαριστίες της στις διωκτικές αρχές για την επιτυχή κατάληξη της δικαστικής διερεύνησης σχετικά με παράνομες ενέργειες που αφορούν σιδηροδρομικό υλικό στις οποίες προκύπτει ότι εμπλέκονται υπάλληλοι του Οργανισμού.

Παράλληλα με τη δικαστική διερεύνηση βρίσκεται σε εξέλιξη αντίστοιχη πειθαρχική διαδικασία ελέγχου εντός του Οργανισμού.

Έχοντας διατυπώσει σε πολλές περιπτώσεις τις εύλογες ανησυχίες μας για πιθανή τέλεση παράνομων πράξεων, βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών και τις αστυνομικές αρχές που συντόνισαν με επιτυχία την πολύμηνη διαδικασία, έχοντας θέση στη διάθεση τους κάθε στοιχείο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η διοίκηση του ΟΣΕ έχει θέσει απαράβατο κανόνα στον Οργανισμό την διαφάνεια και την κάθαρση από οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια με βασικό μέλημα την προστασία του δημόσιου χρήματος. Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση και η διασφάλιση των συμφερόντων του Έλληνα πολίτη.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!