Κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της η κόρη της Άντζελας Δημητρίου

Το σπίτι της στην Ηλιούπολη - το οποίο της είχε μεταβιβάσει η μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου - κινδυνεύει να χάσει η «φρεσκοπαντρεμένη» Όλγα Κιουρτσάκη, για ένα χρέος περίπου 10.000 ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Επιτέλους Σαββατοκύριακο".

«Το σπίτι είχε βγει στον πλειστηριασμό το 2007-08 για ένα δάνειο που είχε πάρει η Άντζελα Δημητρίου από μία τράπεζα και δεν είχε αποπληρώσει. Είχε μείνει νομίζω ένα πολύ μικρό ποσό ως χρέος. Από το 2008 μέχρι το 2017 αυτό το σπίτι έχει βγει στον πλειστηριασμό γύρω στις 7 με 8 φορές, από ότι θυμάμαι και προφανώς είναι αυτό το σπίτι που το μεταβίβασε στην κόρη της» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Το συγκεκριμένο διαμέρισμα είχε υποθηκευτεί 3 φορές από την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ έχει κατασχεθεί το 2008 λόγω οφειλής ύψους 3.800 ευρώ που είχε η Άντζελα Δημητρίου σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Επίσης, το 2004 παραλίγο να κατασχεθεί εξαιτίας άλλης οφειλής που είχε».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Epsilon.

 


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!