Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στη Βιέννη

Η "καρδιά" της ΑΕΚ "χτυπά" στη Βιέννη και το "Ernst-Happel-Stadion" όπου φιλοξενείται από την Αούστρια για την τελευταία (6η) αγωνιστική των ομίλων του Europa League - live από το Sport24.gr και τον Sport24 Radio 103,3 η εξέλιξη του ματς -  με στόχο να "σφραγίσει" την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ:

Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια, Αραούχο. Στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο βρίσκονται οι: Ανέστης, Αϊντάρεβιτς, Γιακουμάκης, Μπακασέτας, Κονέ, Κλωναρίδης, Τζανετόπουλος.

Ας δούμε και την ενδεκάδα της Αούστρια: Πεντς, Μπλάουενσταϊν, Μοχάμεντ, Ζέρμπεστ, Σαλάμον, Χόλτσχαουεζερ, Πρόκοπ, Αλάσαν, Τατζούρι, Φελίπε Πίρες, Φρίζενμπιχλερ.

Στον πάγκο των γηπεδούχων βρίσκονται οι: Χάτζικιτς, Γκλουχάκοβιτς, Βενούτο, Μόνσχαϊν, Τζίνχιουν Λι, Ντε Πάουλα, Σαρκάρια.

Photo credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!