Παιδικό εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής με την Σεφ Κική Εμμανουλίδου στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου


                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παιδικό εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής με την Σεφ Κική Εμμανουλίδου

Ένα πρωτότυπο παιδικό  Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής Χριστουγεννιάτικων πεντανόστιμων και τραγανών παραδοσιακών γλυκών με την Σεφ  Κική Εμμανουηλίδου οργανώνει για τους μικρούς μας φίλους και τις μητέρες τους η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου την Τετάρτη 20.12.2017 στις  17.00μμ στον ζεστό και χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο  χώρο της  Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου.
Συγκεκριμένα η καταξιωμένη και αγαπητή Σεφ Κική Εμμανουλίδου η οποία είναι μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων - Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος και συγγραφέας πολλών Βιβλίων Μαγειρικής, θα φτιάξει μαζί με τα παιδιά χριστουγεννιάτικα γλυκά- κουραμπιέδες μελομακάρονα και κουλουράκια προκειμένου τα παιδιά να μάθουν την παρασκευή των γλυκών,  να προσθέσουν σ αυτά και τη δική τους γλύκα μαζί με μπόλικη κανέλλα γαρύφαλλα  και άχνη και στη συνέχεια να μεταφέρουν τις χριστουγεννιάτικες μυρωδιές στα σπίτια τους.
Στα τραπέζια ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  θα στρωθούν τραπεζομάνδηλα όπου τα παιδιά θα πειραματισθούν, θα σχεδιάσουν και θα δημιουργήσουν  τα δικά τους γλυκίσματα τα οποία στη συνέχεια θα τα πάρουν μαζί τους και θα ψήσουν στο σπίτι τους.
Παράλληλα η  Σεφ θα δώσει στις μαμάδες συνταγές θα αποκαλύψει τα μυστικά και τα τρικ της επιτυχίας των Χριστουγεννιάτικων συνταγών, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και θα λύσει κάθε απορία περί Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής.
Στόχος των οργανωτών είναι η Δημοτική Βιβλιοθήκη να γεμίσει όχι μόνο με τη γεύση και τις υπέροχες μυρωδιές των  Χριστουγέννων αλλά να  εκτοξευθεί και   το κέφι όλων  στα ύψη έτσι ώστε να γλυκάνουν όλοι μαζί  τον ερχομό της νέας χρονιάς.
Στις μητέρες θα προσφερθεί ζεστό τσάι με κανέλλα και σε όλους Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.
Χορηγοί  της Εκδήλωσης
Ζαχαροπλαστεία « ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ»
&   CAFÉ  « IL POSTO PLUS»
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Επειδή η ανταπόκριση των δημοτών κάθε ηλικίας στις Χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις που οργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου είναι μεγάλη  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ πολύ οι δημότες να δηλώνουν συμμετοχή προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Είσοδος Ελεύθερη.
Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε
με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Eυόσμου   
Τηλ: 2310 762400, emaillibrary@kordelio-evosmos.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!