Νέα κόντρα Ντ. Μπακογιάννη - κυβέρνησης με αιχμή το Σκοπιανό

Συνέχεια στην κόντρα της με την κυβέρνηση έδωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, με αιχμή το Σκοπιανό, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου.

«Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να μη λέει ποια είναι η θέση με την οποία διαπραγματεύεται το Σκοπιανό; Να μην κρύβεται ο κ. Τζανακόπουλος» είπε η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στον Real FM.

«Εμείς πήγαμε στη Βουλή, παρουσιάσαμε τη θέση μας για το Σκοπιανό, όταν ήμουν ΥΠΕΞ, διαμορφώσαμε την εθνική θέση (πλην ΛΑΟΣ) και με αυτή πήγαμε και πετύχαμε το Βουκουρέστι. Την ίδια θέση έχουμε και σήμερα. Αυτοί οφείλουν να απαντήσουν εάν άλλαξαν θέση» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να διαπραγματεύεται για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα και να κρύβει από τον ελληνικό λαό και τη Βουλή τη θέση της.

Η κυβέρνηση εάν δεν έχει μία ενιαία γραμμή σε ένα τόσο σοβαρό θέμα (Σκοπιανό) θα πρέπει να φύγει, σημείωσε, συμπληρώνοντας πως «τον τυχοδιωκτισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης δεν θα τον καλύψει η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή με τη ψήφο της».

Απαντώντας στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κυβερνητικές πηγές κατηγόρησαν την κ. Μπακογιάννη ότι «επιβεβαίωσε την ανεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που στη μανία της να αποσταθεροποιήσει τη χώρα πριν βγούμε οριστικά από τα μνημόνια, δεν λογαριάζει ούτε εθνικά θέματα ούτε τίποτα». 

«Τη διαβεβαιώνουμε πως για άλλη μία φορά θα μείνει με την όρεξη. Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019. Και μέχρι τότε η σημερινή σταθερή και υπεύθυνη κυβέρνηση θα έχει βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, που οι κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ την έριξαν, ενώ με την ίδια υπευθυνότητα θα εργαστεί για διέξοδο και στο ονοματολογικό, που επίσης οι κυβερνήσεις του χθες μας κληροδότησαν» πρόσθεσαν οι πηγές του Μαξίμου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!