Κόντρα Δ. Τζανακόπουλου - Ντ. Μπακογιάννη για το Σκοπιανό

Στην αντεπίθεση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη πέρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά τις επικρίσεις που διατύπωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο πρόβλημα με την ονομασία της ΠΓΔΜ.

«Έχουμε μία κυβέρνηση που προσέρχεται σε διαπραγμάτευση για ένα εθνικό θέμα με δύο διαφορετικές θέσεις. Με ποια θέση διαπραγματεύεται σήμερα η κυβέρνηση; Να βγει να την πει σήμερα στον ελληνικό λαό ο κ. Δ. Τζανακόπουλος» είπε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον ρ/σ Θέμα, καλώντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο μέσω Twitter να απαντήσει. 

Εάν πάει η κυβέρνηση σε διαπραγμάτευση χωρίς να έχει εθνική θέση, είναι βέβαιο ότι θα αποτύχει, είναι τεράστια η ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης εάν πάει διχασμένη στη διαπραγμάτευση γι΄αυτό το εθνικό θέμα, σημείωσε και πρόσθεσε: 

Η Ν.Δ. δε θα ψηφίσει οποιαδήποτε λύση φέρει μεμονωμένα ένα κόμμα. Θα εξετάσει το σύνολο της διαπραγμάτευσης και το αποτέλεσμα που θα φέρει συνολικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ_ΑΝΕΛ στη Βουλή. 

«Η κυρία Μπακογιάννη θα έπρεπε να γνωρίζει και ως πρώην υπουργός Εξωτερικών ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets» απάντησε ο κ. Τζανακόπουλος με δήλωσή του και συμπλήρωσε: 

«Όσο για την ουσία του ζητήματος, την ενημερώνουμε ότι η κυβέρνηση έχει και τη βούληση, αλλά και την ικανότητα να λύσει ένα πρόβλημα που κληροδότησε στη χώρα η δική της παράταξη. Μέχρι τότε αναμένουμε να μας πει αν η θέση της σημερινής Ν.Δ. είναι αυτή του Κων. Μητσοτάκη ή του Αντώνη Σαμαρά για την εξεύρεση λύσης».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!