Σε κλοιό ασφαλείας το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή [εικόνες]

Σε «κλοιό» ασφαλείας βρίσκεται από χθες Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, ενόψει της σημερινής επίσκεψης Ερντογάν στην Κομοτηνή, στην οποία ενδέχεται να περιλαμβάνεται και πέρασμα από το Τουρκικό Προξενείο.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται στην Κομοτηνή στις 12, για τη μεσημεριανή του προσευχή του στο Κιρμαχαλέ τζαμί και για ομιλία του στο ξενοδοχείο «Χρήστος και Εύη» στην Κομοτηνή. Παρόλα αυτά, το αρχικό πρόγραμμα περιελάμβανε και πέρασμα από το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής. 

Όμως μέχρι χθες, ο Τούρκος Πρόξενος Αλή Ριζά Ακιντζί βρισκόταν στην Άγκυρα, δίνοντας εξηγήσεις για τη φυγή από την Κομοτηνή στην Ιταλία του ζευγαριού Τούρκων διπλωματών κι αναμένουμε να δούμε αν θα έχει επιστρέψει για μία ενδεχόμενη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο.

Γι' αυτό και τα μέτρα της Αστυνομίας είναι δρακόντεια. Από το μεσημέρι της Πέμπτης όλα τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, στο δρόμο του τουρκικού Προξενείου, έχουν απομακρυνθεί.

Μάλιστα, υπήρξε σχετική ενημέρωση από το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να μην σταθμεύσουν στο δρόμο από το μεσημέρι της Πέμπτης ως και το βράδυ της Παρασκευής, καθώς κάτι τέτοιο θα επιφέρει αφαίρεση του αυτοκινήτου ...με γερανό.

Θυροκολλημένο και τοποθετημένο πλευρικά του δρόμου, το μήνυμα από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης - Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής, είναι σαφές: «Παρακαλούμε μην σταθμεύετε τα οχήματά σας σε αυτή την οδό από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου ώρα 14:00 έως και Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00. Σε διαφορετική περίπτωση τα οχήματα θα μεταφερθούν με γερανοφόρο όχημα».

Πηγή: xronos.gr


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!